Σχεδιάστε µε ευελιξία την ασφάλιση της υγείας σας µε το πρόγραμμα Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής και διασφαλίστε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να φροντίσετε την υγεία σας, σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές σας ανάγκες!

Το πρόγραμμα Full [Health] θα είναι δίπλα σε εσάς και την οικογένειά σας, σε όλα τα στάδια της ζωής σας, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε περίπτωση νοσηλείας, αλλά και φροντίδα για την πρόληψη της υγείας σας.

Τώρα, ακολουθώντας τις σύγχρονες ιατρικές εξελίξεις, το πρόγραμμα Full [Health], εμπλουτίζεται και σας προσφέρει, νέες και καινοτόμες καλύψεις πρωτοπορώντας για το δικό σας όφελος!

Προστατεύσετε τον εαυτό σας και όσους νοιάζεστε και αγαπάτε µε το απόλυτα εξελιγμένο Full [Health].
Το πρόγραμμα Full [Health] μπορεί να συνδυάσει τη νοσοκομειακή σας περίθαλψη με επιπλέον καλύψεις, για τη διασφάλιση των δικών σας ανθρώπων, αλλά και την πρόληψη της υγείας σας. Έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε την νοσοκομειακή σας περίθαλψη με ασφάλιση έναντι Σοβαρών Ασθενειών, Διαρκούς Ολικής Ανικανότητας για εργασία, διαγνωστικών εξωνοσοκομειακών εξετάσεων με το Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, Ιατροφαρμακευτικών Εξόδων ή και Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας.

Τι σας προσφέρει το πλήρες πρόγραμμα υγείας με μια ματιά:

Δείτε τον πίνακα με τις καλύψεις νοσοκομειακής περίθαλψης Full [Health] και εδώ.

Επιπλέον το πρόγραμμα Full [Health] προσφέρει μοναδικές λύσεις ασφάλισης υγείας και στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη περισσότερο απ’ όλους. Το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό που επιθυμούν να καλύψουν τη νοσηλεία και την πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας τους.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Full [Health] έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται κάθε φορά που οι ανάγκες και οι οικονομικές σας δυνατότητες αλλάζουν, για να απολαμβάνετε τη ζωή… Full από υγεία!

Πατήστε εδώ τους όρους ασφάλισης του προγράμματος Full [Health].

Δείτε τις καλύψεις του προγράμματος διαγνωστικών – εξωνοσοκομειακών εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ στον πίνακα:

Ενημερωθείτε σήμερα κιόλας από τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, ή ένα κατάστημα της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

ethniki-asfalistiki.gr