ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΣΟΥΝΙΔΟΥ

Insurance Sales Office

Η πορεία μας ξεκινά, το 1989. 

Ως απόφοιτη λογιστικών, εργαζόμουν ήδη ένα χρόνο σε έναν πολύ μεγάλο όμιλο 64 εταιρειών στη θέση βοηθού λογιστή. Κάπως… ‘’ξαφνικά’’ θα έλεγε κάποιος, έλαβα μια επαγγελματική πρόταση: να παρακολουθήσω ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Το δίλημμα για μένα ήταν μεγάλο. Να αφήσω τον κλάδο που σπούδασα και να αλλάξω πορεία; Είχα εξειδικευτεί στο cash flow μιας επιχείρησης, μα και το cash flow μιας οικογένειας μου φαινόταν πολύ πιο δημιουργικό και ωφέλιμο. Έτσι πήρα την απόφαση αντί να διαχειρίζομαι οικονομικές υποχρεώσεις να διαχειρίζομαι οικονομικές λύσεις…. Τον Οκτώβριο του 1989 υπέγραψα σύμβαση με την Εθνική Ασφαλιστική!!!

Το 1994 συγκροτείται και οργανώνεται η ομάδα μου. Μια ομάδα επιτυχημένη και βραβευμένη, πάντα στις 3 πρώτες θέσεις της εταιρείας σε όλους τους τομείς: παραγωγικότητα, αύξηση παραγωγής, διατηρησιμότητα. 

Το 1997 ιδρύεται το γραφείο μας, συνεχίζοντας μια ανοδική και επιτυχημένη πορεία, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στην επαγγελματική διαχείριση όλων των αναγκών και των απαιτήσεών τους. 

Και κυρίως όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας διατηρησιμότητα συμβολαίων που κυμαίνεται σε ποσοστά άνω του 92%. Με την πιστότητα των πελατών μας να αποτελεί για όλους εμάς, επιβράβευση των προσπαθειών μας και ταυτόχρονα κινητήριο δύναμη για ακόμη υψηλότερα αποτελέσματα.

Κοινός μας στόχος και όραμα, η προσφορά και η βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη. Επενδύουμε σε σχέσεις Ζωής, Ασφάλειας και Εμπιστοσύνης.

Μέριμνα μας η ανθρώπινη προσέγγιση με επαγγελματισμό και γνώση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Προστατεύουμε τη ζωή και την περιουσία σας

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Από το 1989, συνδυάζουμε τις θεωρητικές γνώσεις με τις συνθήκες της αγοράς, για να εφαρμόζουμε στην πράξη όσα μας διδάσκει ο χρόνος.

ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Αντιπροσωπεύοντας τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο χρηματοασφαλιστικό οργανισμό, εξασφαλίζουμε για σας, άμεση και πλήρη αποζημίωση, όταν και αν τη χρειαστείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Με πιστοποιημένους συνεργάτες και με διαρκή επικαιροποίηση των γνώσεών τους, διατηρούμε συνεχώς, υψηλό και σύγχρονο επίπεδο επαγγελματισμού.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Πάντα δίπλα σας, σε ό,τι χρειαστείτε, με συνέπεια λόγων και έργων, με σκοπό τη δική σας εξασφάλιση.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Άψογη εξυπηρέτηση διαχρονικά

Διαθέτοντας εμπειρία που ξεκινά από το 1989, διαχειριζόμαστε ένα χαρτοφυλάκιο 3.500.000€, διατηρώντας ικανοποιημένους όλους τους πελάτες μας, που ξεπερνούν σε αριθμό τις 3.000.
Εφαρμόζουμε προηγμένους αυτοματισμούς και ψηφιοποιούμε όλα τα κομμάτια της εργασίας μας, ώστε να κερδίζουμε χρόνο και κόπο για εσάς.
Τηρούμε πάντα με ευλάβεια την Προστασία των Ευαίσθητων Προσωπικών σας Δεδομένων και παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, Συνεχή Υποστήριξη σε ότι χρειαστεί.
Διότι σε μας ο πελάτης, δεν είναι ένας αριθμός. Είναι μια ανθρώπινη ύπαρξη. Και βρίσκεται πάντα, στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας.

Διαθέτοντας εμπειρία που ξεκινά από το 1989, διαχειριζόμαστε ένα χαρτοφυλάκιο 3.500.000€, διατηρώντας ικανοποιημένους όλους τους πελάτες μας, που ξεπερνούν σε αριθμό τις 3.000.

Εφαρμόζουμε προηγμένους αυτοματισμούς και ψηφιοποιούμε όλα τα κομμάτια της εργασίας μας, ώστε να κερδίζουμε χρόνο και κόπο για εσάς.

Τηρούμε πάντα με ευλάβεια την Προστασία των Ευαίσθητων Προσωπικών σας Δεδομένων

Διότι σε μας ο πελάτης, δεν είναι ένας αριθμός. Είναι μια ανθρώπινη ύπαρξη. Και βρίσκεται πάντα, στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας.

Εύκολη πρόσβαση και Επικοινωνία

Σαφής Διακανονισμός Αποζημιώσεων

Επαγγελματισμός και Τεχνογνωσία

Φιλική και οικεία αντιμετώπιση

Υψηλή Απόδοση στις επενδύσεις σας

Άμεση Ανταπόκριση στις ανάγκες σας

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

“Πέρασαν κιόλας 24 χρόνια συνεργασίας με την αγαπημένη Γεωργία Τοσουνίδου. Ήταν βράχος στα δύσκολα, φίλη στην στενοχώρια, επαγγελματικά πάντοτε άψογη στην διεκπεραίωση των ασφαλιστικών υποθέσεων. Όταν χρειαζόταν διαπραγματευόταν με τον αντίδικο κι άλλοτε όταν απαιτείτο, ήταν άτεγκτη μαζί του. Γυρνάω πίσω στα χρόνια κι αναλογίζομαι τις δυσκολίες που πέρασα. Δεν θα τα κατάφερνα τόσο καλά χωρίς αυτήν δίπλα μου να μου συμπαραστέκεται ως ασφαλίστρια και ως άνθρωπος, καλύτερα από αδελφή! Να είσαι πάντα γερή Γεωργία μου. Δίπλα μας! Σε χρειαζόμαστε. Στα εύκολα και στα δύσκολα.”
«Η Γεωργία Τοσουνίδου εκτός από εξαιρετικός άνθρωπος είναι άριστη επαγγελματίας. Η επαγγελματική σχέση μας, μετρά ήδη δυο δεκαετίες. Αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες της».
“Σας ευχαριστούμε θερμά που για μια ακόμα φορά ανταποκριθήκατε θετικά στις ανάγκες, προσφέροντας Δωροεπιταγές Σκλαβενίτη. Η συμβολή και άμεση ανταπόκρισή σας μας συγκινεί και μας προσφέρει τη δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολό μας έργο.”
“Η εποχή στην οποία ζούμε χαρακτηρίζεται από μία σειρά από μεγάλες ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις και αβεβαιότητες. Για να μπορέσει ο καθένας από εμάς να εκπληρώσει τα όνειρά του και να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται σε κάτι το οποίο θα βελτιώσει τη ζωή του ιδίου και της οικογενείας του θα πρέπει πρώτα από όλα να αντιμετωπίσει την αβεβαιότητα του σύγχρονου και απαιτητικού κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε και αλληλεπιδρούμε. Η μείωση του άγχους για την εξασφάλιση της υγειονομικής περίθαλψης των οικείων μας αλλά και του εαυτού μας, η εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης μετά τη συνταξιοδότησή μας, η ασφάλιση όλων εκείνων των αγαθών που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, πιο ευχάριστη και σε τελική ανάλυση πιο καλή για εμάς και τους αγαπημένους μας, θα μας επιτρέψει να μειώσουμε τον συντελεστή αβεβαιότητας και να αυξήσουμε τους βαθμούς ελευθερίας και ψυχολογικής ηρεμίας για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε ο κάθε ένας και η κάθε μία από εμάς τα όνειρα μας. Ακριβώς για όλα τα παραπάνω, τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποτελούν μία αξιόπιστη λύση στις αβεβαιότητες της ζωής μας. Τα καινοτόμα και ευέλικτα προγράμματα, η εμπειρία του προσωπικού της εταιρείας καθώς και το ενδιαφέρον που δείχνει στην επίλυση ζητημάτων που ανακύπτουν, όπως για παράδειγμα η ασφαλίστρια της οικογένειάς μας κυρία Στέλλα Δελή, συμβάλλει στην εμπέδωση ενός συναισθήματος ασφαλείας και μας επιτρέπει να κοιτάζουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα.” 
Η κα Αθανασία Δημήτρουλα συνεργαζόμενη με το «Γραφείο Ζωής Γεωργίας Τοσουνίδου», είναι εξαιρετική τόσο σαν επαγγελματίας όσο και σαν άνθρωπος. Πάντα με ενδιαφέρον για τον ασφαλιζόμενο, με ευγένεια, με υπευθυνότητα αλλά και γνώση. Μια σχέση που κρατά αρκετές δεκαετίες, με τις ασφαλιστικές μου υποθέσεις.
“Αγαπητή Γεωργία, αγαπητή Μαρία, συγχωρήστε με για την χρήση του ενικού, αλλά θεωρώ ότι μετά από τόσα χρόνια Συνεργασίας (τουλάχιστον 26 εάν θυμάμαι καλά…), μου επιτρέπεται διότι πλέον σας θεωρώ προέκταση της οικογένειάς μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά και τις δύο, για την βοήθεια που μου έχετε προσφέρει σε οτιδήποτε χρειάστηκα τις συμβουλές σας για την σωστή χρήση και αξιοποίηση των συμβολαίων μου. Εκτιμώ ιδιαίτερα την καθοδήγηση σου Μαρία Σκοπελίτου, ως προσωπική μου ασφαλίστρια όλα αυτά τα έτη, και κυρίως για την εμπιστοσύνη που μου έχεις εμπνεύσει κυρίως προς το πρόσωπο το δικό σου και της Γεωργίας, αλλά και κατ’ επέκταση προς τον οργανισμό για τον οποίο αγωνίζεστε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (είστε αυτό που λέμε πως οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….). Όλα αυτά τα χρόνια με καθοδηγείς ανάλογα με τις ανάγκες μου με αποτέλεσμα να έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα διάφορα συμβόλαια που καλύπτουν εμένα προσωπικά τόσο στην καθημερινότητά μου όσο και στο μέλλον μου, αλλά και τα μέλη της οικογένειάς μου για τα ποία ΜΑΖΙ έχουμε φροντίσει τα αντίστοιχα προγράμματα. Ξέρω ότι οφείλετε να υπηρετείτε μία εταιρεία που πρέπει να είναι πάντα κερδοφόρα, αλλά έχετε κατορθώσει με επιτυχία η κερδοφορία αυτή να είναι και προς όφελος των πελατών σας, τονίζοντας έτσι την φερεγγυότητα και αξιοπιστία της Εθνικής Ασφαλιστικής. Θα κλείσω λέγοντας ότι για εμένα η Εθνική είναι απλά ένας άγνωστος και απρόσωπος οργανισμός, ο οποίος όμως παίρνει μία ανθρώπινη μορφή μόνο σηκώνοντας το τηλέφωνο και μιλώντας μαζί σας. Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσετε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και τα χρόνια που έρχονται και σίγουρα θα είναι τυχεροί όσοι θα γνωρίσουν τον ρόλο του «ασφαλιστή» μέσα από εσάς. Υ.Γ Τυχόν διαφωνίες ή μικρό-συγκρούσεις που είχαμε ή θα έχουμε, είναι λογικές κ αναμενόμενες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που κυριαρχεί. Με πολλή εκτίμηση”
ΜΑΡΟΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗΔικηγόρος Ποινικολόγος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΟΥΞΗΣΠοινικολόγος, Πρόεδρος της ένωσης ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥΚώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. Το χαμόγελο του παιδιού
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΦΙΛΗΣΚαθηγητής ΙΒ, Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων & Στρατηγικής Ledra College Λευκωσίας, Διδάσκων Γεωστρατηγική ΕΚΠΑ & Σχολή Εθνικής Άμυνας
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΜΕNTAKAKOYCHARTWORLD SHIPPING CORP., Purchasing, Logistics & Forwarding Manager

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Είμαστε απόλυτοι γνώστες του αντικειμένου μας.

Γνωρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας και αυτές καλύπτουμε.

Πάντα με σεβασμό είμαστε δίπλα και ένα βήμα μπροστά, σε κάθε ερώτηση ,σε κάθε δυσκολία, σε κάθε ανατροπή.

Όπλα μας τα προϊόντα της εταιρείας, σκοπός μας η καλύτερη και η πιο συμφέρουσα λύση για εσάς.