Κοπή πίτας 2023

Άλλη μια επιτυχημένη χρονιά έκλεισε, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, σε έναν εξαίσιο χώρο, στο IL TROVATORE στο Π. Φάληρο.
Παρουσία όλων των στελεχών του γραφείου μας, η κυρία Τοσουνίδου επικεφαλής της ομάδας μας, βράβευσε τους πρώτους σε παραγωγή συνεργάτες και απηύθυνε χαιρετισμό, εστιάζοντας στην αναπτυξιακή πορεία του γραφείου όσο και της Εθνικής Ασφαλιστικής, υπογραμμίζοντας πως οι ανάγκες των πελατών είναι πάντα σε προτεραιότητα και καλύπτονται από τη μεριά μας με ευαισθησία και επαγγελματισμό, που είναι το Α και το Ω στην μέχρι τώρα πορεία μας!
Στην εκδήλωση, μας τίμησε με την παρουσία του και ο τομεάρχης AGENCY A κος Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε «είναι συγκλονιστικό ότι σε εποχές δύσκολες, υπάρχουν επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, που δίνουν χρόνο και κομμάτι από την ψυχή τους, ώστε να στηρίξουν τους πελάτες και τις οικογένειες αυτών για θέματα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη». Η υπέροχη βραδιά έκλεισε με ευχές από όλους μας. Και του χρόνου ενωμένοι, δυνατοί και επιτυχημένοι!!!

Βραβεύσεις συνεργατών για το 2022

Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματίες συνεργάτες του γραφείου μας που συγκροτούν μια ισχυρή ομάδα. Βράβευση των πρώτων σε παραγωγή κλάδου ζωής.